Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Kunskapslyftet Tallnäs Studiecentrum, Särvux

Kunskapslyftet Tallnäs Studiecentrum, Särvux är en av totalt 4 skolor Komvux i Timrå. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Kunskapslyftet Tallnäs Studiecentrum, Särvux i Timrå eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Timrå.


Då du kontaktar ett Komvux eller Kunskapslyftet Tallnäs Studiecentrum, Särvux är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Kunskapslyftet Tallnäs Studiecentrum, Särvux är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Kunskapslyftet Tallnäs Studiecentrum, Särvux för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Kunskapslyftet Tallnäs Studiecentrum, Särvux

Tallnäsvägen 41

861 33 Timrå

060-57 10 37

www.timra.se