Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Studieförbundet Bilda Svealand - Stenkumla

Studieförbundet Bilda Svealand - Stenkumla är en av totalt 25 skolor Komvux i Västerås. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Studieförbundet Bilda Svealand - Stenkumla i Västerås eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Västerås.


Då du kontaktar ett Komvux eller Studieförbundet Bilda Svealand - Stenkumla är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Studieförbundet Bilda Svealand - Stenkumla är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Studieförbundet Bilda Svealand - Stenkumla för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Studieförbundet Bilda Svealand - Stenkumla

Kornknarrestigen 1

724 69 Västerås

021-470 35 23

www.bilda.nu