Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller VUKC, Växjö Uppdragsutbildnings- o. Kunskapscentrum

VUKC, Växjö Uppdragsutbildnings- o. Kunskapscentrum är en av totalt 21 skolor Komvux i Växjö. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos VUKC, Växjö Uppdragsutbildnings- o. Kunskapscentrum i Växjö eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Växjö.


Då du kontaktar ett Komvux eller VUKC, Växjö Uppdragsutbildnings- o. Kunskapscentrum är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som VUKC, Växjö Uppdragsutbildnings- o. Kunskapscentrum är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta VUKC, Växjö Uppdragsutbildnings- o. Kunskapscentrum för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


VUKC, Växjö Uppdragsutbildnings- o. Kunskapscentrum

Storgatan 50

352 36 Växjö

0470-417 62

www.vaxjo.se