Komvux - Bäst information om Komvux


Komvux eller Studiefrämjandet i Nordvästra Södermanland

Studiefrämjandet i Nordvästra Södermanland är en av totalt 2 skolor Komvux i Vingåker. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Studiefrämjandet i Nordvästra Södermanland i Vingåker eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Vingåker.


Då du kontaktar ett Komvux eller Studiefrämjandet i Nordvästra Södermanland är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Studiefrämjandet i Nordvästra Södermanland är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Studiefrämjandet i Nordvästra Södermanland för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Studiefrämjandet i Nordvästra Södermanland

Järnvägsgatan 3

643 30 Vingåker

0151-121 80

www.studieframjandet.se