Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Helena Kedja - samtalsterapi & organisationsutveckling

Helena Kedja - samtalsterapi & organisationsutveckling är en av totalt 15 skolor Komvux i Visby. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Helena Kedja - samtalsterapi & organisationsutveckling i Visby eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Visby.


Då du kontaktar ett Komvux eller Helena Kedja - samtalsterapi & organisationsutveckling är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Helena Kedja - samtalsterapi & organisationsutveckling är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Helena Kedja - samtalsterapi & organisationsutveckling för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Helena Kedja - samtalsterapi & organisationsutveckling

Merkuriusgatan 1

621 41 Visby

073-313 12 09

www.helenakedja.se