Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller SISU, Gotland Idrottsrörelsens Studieförbund

SISU, Gotland Idrottsrörelsens Studieförbund är en av totalt 15 skolor Komvux i Visby. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos SISU, Gotland Idrottsrörelsens Studieförbund i Visby eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Visby.


Då du kontaktar ett Komvux eller SISU, Gotland Idrottsrörelsens Studieförbund är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som SISU, Gotland Idrottsrörelsens Studieförbund är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta SISU, Gotland Idrottsrörelsens Studieförbund för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


SISU, Gotland Idrottsrörelsens Studieförbund

Neptungatan 4

621 40 Visby

0498-20 70 50