Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Pia Sose Friskvård och Universell Livsenergi Skola

Pia Sose Friskvård och Universell Livsenergi Skola är en av totalt 3 skolor Komvux i Bjuv. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Pia Sose Friskvård och Universell Livsenergi Skola i Bjuv eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Bjuv.


Då du kontaktar ett Komvux eller Pia Sose Friskvård och Universell Livsenergi Skola är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Pia Sose Friskvård och Universell Livsenergi Skola är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Pia Sose Friskvård och Universell Livsenergi Skola för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Pia Sose Friskvård och Universell Livsenergi Skola

Rönnbärsgatan 1

267 37 Bjuv

042-824 50

www.piasose.com