Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller NVU Norra Västmanlands Utbildningsförbund

NVU Norra Västmanlands Utbildningsförbund är en av totalt 5 skolor Komvux i Fagersta. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos NVU Norra Västmanlands Utbildningsförbund i Fagersta eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Fagersta.


Då du kontaktar ett Komvux eller NVU Norra Västmanlands Utbildningsförbund är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som NVU Norra Västmanlands Utbildningsförbund är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta NVU Norra Västmanlands Utbildningsförbund för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


NVU Norra Västmanlands Utbildningsförbund

Fridavägen 5

737 44 Fagersta

0223-443 00

www.nvu.se