Komvux - Bäst information om KomvuxKomvux i Falun

Det finns totalt 14 utbildningsmöjligheter i Falun varav Komvux är en mycket bra möjlighet att yrkesutbilda sig eller läsa upp till gymnasiekompetens. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra utbildning som passar i Falun och då kan Komvux vara ett mycket bra alternativ. Det är då bra om du känner någon som redan gått den utbildning du tänka läsa och kan ge eventuella tips och råd om Komvuxutbildningen var bra. Man kan också jämföra olika Komvux, högskolor och universitets omdöme på nätet.


Då det i Falun finns flera Komvux eller utbildningsmöjligheter för dig är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på utbildningen och vad som krävs för att få gå utbildningen. När du kontaktar någon gällande Komvux är det bra ifall du har en uppfattning om vilken utbildning du vill gå på Komvux eller hos någon annan. Viss info får du om Komvux genom att kolla webbsidor från Komvux. Tänka på att nästa varje kommun har sitt egna Komvux så titta även på grankommunernas Komvuxalternativ.
Enklast att komma i kontakt med ett bra Komvux eller en bra utbildning i Falun är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom utbildning i Falun


KomVux

Hyttgatan 27


AcadeMedia Eductus

Slaggatan 13


YrkesAkademin AB Fastighetstekniker

Trotzgatan 37C


YrkesAkademin AB Vård och Omsorg

Trotzgatan 37C


Folkuniversitetet

Slaggatan 8


Fler inom Komvux och skolor i Falun


Studieförbundet Vuxenskolan

Trotzgatan 41


Lernia Utbildning AB

Gruvgatan 2


YrkesAkademin AB YF

Ölandsgatan 6


Byggutbildning Star i Dalarna AB

Kaserngården 6


YrkesAkademin AB YF

Västermalmsvägen 24


Ännu flera utbildningar och Komvux i Falun


Sensus Mellansverige

Gruvgatan 2


YrkesAkademin AB

Ölandsgatan 6


YrkesAkademin AB YF Komvux

Främbyvägen 20


YrkesAkademin Restaurangutbildning

Trotzgatan 37B