Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Studieförbundet Vuxenskolan Flensavdelningen

Studieförbundet Vuxenskolan Flensavdelningen är en av totalt 5 skolor Komvux i Flen. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Studieförbundet Vuxenskolan Flensavdelningen i Flen eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Flen.


Då du kontaktar ett Komvux eller Studieförbundet Vuxenskolan Flensavdelningen är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Studieförbundet Vuxenskolan Flensavdelningen är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Studieförbundet Vuxenskolan Flensavdelningen för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Studieförbundet Vuxenskolan Flensavdelningen

Götgatan 7

642 37 Flen

0157-517 50