Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Göteborgs Stad Vuxenutbildningen Lärcentrum Frölunda

Göteborgs Stad Vuxenutbildningen Lärcentrum Frölunda är en av totalt 56 skolor Komvux i Göteborg. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Göteborgs Stad Vuxenutbildningen Lärcentrum Frölunda i Göteborg eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Göteborg.


Då du kontaktar ett Komvux eller Göteborgs Stad Vuxenutbildningen Lärcentrum Frölunda är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Göteborgs Stad Vuxenutbildningen Lärcentrum Frölunda är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Göteborgs Stad Vuxenutbildningen Lärcentrum Frölunda för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Göteborgs Stad Vuxenutbildningen Lärcentrum Frölunda

Rosenlundsgatan 8

411 20 Göteborg

031-368 30 67

www.goteborg.se/larcentrum