Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Culturum Konstfrämjandet i Mellan-Norrland

Culturum Konstfrämjandet i Mellan-Norrland är en av totalt 8 skolor Komvux i Härnösand. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Culturum Konstfrämjandet i Mellan-Norrland i Härnösand eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Härnösand.


Då du kontaktar ett Komvux eller Culturum Konstfrämjandet i Mellan-Norrland är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Culturum Konstfrämjandet i Mellan-Norrland är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Culturum Konstfrämjandet i Mellan-Norrland för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Culturum Konstfrämjandet i Mellan-Norrland

Ådalsvägen 15

871 52 Härnösand

0611-232 35