Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Educator Kompetenscentrum i Sverige AB

Educator Kompetenscentrum i Sverige AB är en av totalt 20 skolor Komvux i Helsingborg. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Educator Kompetenscentrum i Sverige AB i Helsingborg eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Helsingborg.


Då du kontaktar ett Komvux eller Educator Kompetenscentrum i Sverige AB är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Educator Kompetenscentrum i Sverige AB är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Educator Kompetenscentrum i Sverige AB för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Educator Kompetenscentrum i Sverige AB

Planteringsvägen 139

252 32 Helsingborg

044-21 37 90

www.eia.nu