Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Gymnasial vuxenutbildning, med Kunskapslyftet

Gymnasial vuxenutbildning, med Kunskapslyftet är en av totalt 5 skolor Komvux i Huddinge. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Gymnasial vuxenutbildning, med Kunskapslyftet i Huddinge eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Huddinge.


Då du kontaktar ett Komvux eller Gymnasial vuxenutbildning, med Kunskapslyftet är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Gymnasial vuxenutbildning, med Kunskapslyftet är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Gymnasial vuxenutbildning, med Kunskapslyftet för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Gymnasial vuxenutbildning, med Kunskapslyftet

Fullerstatorget 18-20

141 35 Huddinge

08-535 311 60

www.huddinge.se