Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Stockholms Hotell- Och Restaurangskola (Komvux)

Stockholms Hotell- Och Restaurangskola (Komvux) är en av totalt 8 skolor Komvux i Johanneshov. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Stockholms Hotell- Och Restaurangskola (Komvux) i Johanneshov eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Johanneshov.


Då du kontaktar ett Komvux eller Stockholms Hotell- Och Restaurangskola (Komvux) är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Stockholms Hotell- Och Restaurangskola (Komvux) är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Stockholms Hotell- Och Restaurangskola (Komvux) för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Stockholms Hotell- Och Restaurangskola (Komvux)

Arenavägen 60

121 77 Johanneshov

08-600 63 11

www.stockholm.se/-/Serviceenhetsdetaljer/?enhet=43c19891d3d84903b719331cb7d897bd