Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller IUC Installatörernas UtbildningsCentrum

IUC Installatörernas UtbildningsCentrum är en av totalt 8 skolor Komvux i Katrineholm. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos IUC Installatörernas UtbildningsCentrum i Katrineholm eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Katrineholm.


Då du kontaktar ett Komvux eller IUC Installatörernas UtbildningsCentrum är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som IUC Installatörernas UtbildningsCentrum är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta IUC Installatörernas UtbildningsCentrum för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


IUC Installatörernas UtbildningsCentrum

Kungsgatan 2A

641 30 Katrineholm

0150-36 56 00

www.iuc-utbildning.se