Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller KOMVUX Kävlinge Kommunal Vuxenutbildning

KOMVUX Kävlinge Kommunal Vuxenutbildning är en av totalt 3 skolor Komvux i Kävlinge. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos KOMVUX Kävlinge Kommunal Vuxenutbildning i Kävlinge eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Kävlinge.


Då du kontaktar ett Komvux eller KOMVUX Kävlinge Kommunal Vuxenutbildning är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som KOMVUX Kävlinge Kommunal Vuxenutbildning är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta KOMVUX Kävlinge Kommunal Vuxenutbildning för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


KOMVUX Kävlinge Kommunal Vuxenutbildning

Unionsgatan 8

244 30 Kävlinge

046-73 94 50

www.kavlinge.se