Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux i Kungälv

Det finns totalt 4 utbildningsmöjligheter i Kungälv varav Komvux är en mycket bra möjlighet att yrkesutbilda sig eller läsa upp till gymnasiekompetens. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra utbildning som passar i Kungälv och då kan Komvux vara ett mycket bra alternativ. Det är då bra om du känner någon som redan gått den utbildning du tänka läsa och kan ge eventuella tips och råd om Komvuxutbildningen var bra. Man kan också jämföra olika Komvux, högskolor och universitets omdöme på nätet.


Då det i Kungälv finns flera Komvux eller utbildningsmöjligheter för dig är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på utbildningen och vad som krävs för att få gå utbildningen. När du kontaktar någon gällande Komvux är det bra ifall du har en uppfattning om vilken utbildning du vill gå på Komvux eller hos någon annan. Viss info får du om Komvux genom att kolla webbsidor från Komvux. Tänka på att nästa varje kommun har sitt egna Komvux så titta även på grankommunernas Komvuxalternativ.
Enklast att komma i kontakt med ett bra Komvux eller en bra utbildning i Kungälv är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom utbildning i Kungälv


Studiefrämjandet i Södra Bohuslän

Västra Gatan 66

442 31 Kungälv

0303-196 96


Medborgarskolan

Triogatan 5

442 34 Kungälv

0303-180 90


Folkuniversitetet

Gymnasiegatan 2

442 34 Kungälv

0303-160 55


A B F Sydvästra Götaland

Utmarksvägen 3

442 39 Kungälv

0303-161 55