Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller S I S U, Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund

S I S U, Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund är en av totalt 30 skolor Komvux i Linköping. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos S I S U, Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund i Linköping eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Linköping.


Då du kontaktar ett Komvux eller S I S U, Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som S I S U, Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta S I S U, Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


S I S U, Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund

Vidingsjö Motionscentrum

589 53 Linköping

013-20 33 00