Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Center för Unga Vuxna, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga

Center för Unga Vuxna, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga är en av totalt 21 skolor Komvux i Lund. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Center för Unga Vuxna, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga i Lund eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Lund.


Då du kontaktar ett Komvux eller Center för Unga Vuxna, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Center för Unga Vuxna, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Center för Unga Vuxna, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Center för Unga Vuxna, Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga

Trollebergsvägen 14

222 29 Lund

046-12 17 70

www.jesukristikyrka.se