Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller N B V Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet

N B V Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet är en av totalt 47 skolor Komvux i Malmö. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos N B V Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet i Malmö eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Malmö.


Då du kontaktar ett Komvux eller N B V Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som N B V Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta N B V Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


N B V Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet

Kungsgatan 16B

211 49 Malmö

040-97 12 10