Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård AB

Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård AB är en av totalt 47 skolor Komvux i Malmö. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård AB i Malmö eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Malmö.


Då du kontaktar ett Komvux eller Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård AB är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård AB är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård AB för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård AB

Nils Forsbergs Plats 3

217 54 Malmö

040-698 60 00

www.sverigehalsan.se