Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller N B V, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet

N B V, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet är en av totalt 16 skolor Komvux i Norrköping. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos N B V, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet i Norrköping eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Norrköping.


Då du kontaktar ett Komvux eller N B V, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som N B V, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta N B V, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


N B V, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet

Repslagaregatan 11

602 25 Norrköping

011-18 02 90

www.nbv.se