Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Studieförbundet Vuxenskolan i Örkelljungabygden

Studieförbundet Vuxenskolan i Örkelljungabygden är en av totalt 3 skolor Komvux i Örkelljunga. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Studieförbundet Vuxenskolan i Örkelljungabygden i Örkelljunga eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Örkelljunga.


Då du kontaktar ett Komvux eller Studieförbundet Vuxenskolan i Örkelljungabygden är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Studieförbundet Vuxenskolan i Örkelljungabygden är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Studieförbundet Vuxenskolan i Örkelljungabygden för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Studieförbundet Vuxenskolan i Örkelljungabygden

Ängelholmsvägen 3

286 33 Örkelljunga

0435-523 91

www.sv.se/nvskane