Komvux - Bäst information om KomvuxKomvux i Örnsköldsvik

Det finns totalt 15 utbildningsmöjligheter i Örnsköldsvik varav Komvux är en mycket bra möjlighet att yrkesutbilda sig eller läsa upp till gymnasiekompetens. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra utbildning som passar i Örnsköldsvik och då kan Komvux vara ett mycket bra alternativ. Det är då bra om du känner någon som redan gått den utbildning du tänka läsa och kan ge eventuella tips och råd om Komvuxutbildningen var bra. Man kan också jämföra olika Komvux, högskolor och universitets omdöme på nätet.


Då det i Örnsköldsvik finns flera Komvux eller utbildningsmöjligheter för dig är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på utbildningen och vad som krävs för att få gå utbildningen. När du kontaktar någon gällande Komvux är det bra ifall du har en uppfattning om vilken utbildning du vill gå på Komvux eller hos någon annan. Viss info får du om Komvux genom att kolla webbsidor från Komvux. Tänka på att nästa varje kommun har sitt egna Komvux så titta även på grankommunernas Komvuxalternativ.
Enklast att komma i kontakt med ett bra Komvux eller en bra utbildning i Örnsköldsvik är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom utbildning i Örnsköldsvik


KY-Turismakademien

Sjögatan 6B


MiROi

Lasarettsgatan 5


Lernia College

Bromsvägen 1


Lernia Bemanning AB

Centralesplanaden 15


Lernia Utbildning AB

Lasarettsgatan 3


Fler inom Komvux och skolor i Örnsköldsvik


Focus Liv

Tranvägen 25


Studieplus och Vuxenutbildning

Skogsgatan 47


Lernia Utbildning AB

Järnvägsgatan 6


NBV Mittsverige

Bergsgatan 8


Komvux

Skogsgatan 47


Ännu flera utbildningar och Komvux i Örnsköldsvik


Vuxenutbildningen

Torggatan 10


SFR Studiefrämjandet

Apoteksgränd 3A


Sensus Studieförbund

Järvedsleden 4


Studieförbundet Vuxenskolan

Rådhusgatan 4A


Särvux

Viktoriaesplanaden 13A