Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län

Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län är en av totalt 17 skolor Komvux i Östersund. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län i Östersund eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Östersund.


Då du kontaktar ett Komvux eller Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län

Litsvägen 22

831 41 Östersund

063-12 34 00

www.sv.se/jamtlandslan