Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Studiefrämjandet i Sandviken-Hofors-Ockelbo Kommuner

Studiefrämjandet i Sandviken-Hofors-Ockelbo Kommuner är en av totalt 7 skolor Komvux i Sandviken. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Studiefrämjandet i Sandviken-Hofors-Ockelbo Kommuner i Sandviken eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Sandviken.


Då du kontaktar ett Komvux eller Studiefrämjandet i Sandviken-Hofors-Ockelbo Kommuner är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Studiefrämjandet i Sandviken-Hofors-Ockelbo Kommuner är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Studiefrämjandet i Sandviken-Hofors-Ockelbo Kommuner för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Studiefrämjandet i Sandviken-Hofors-Ockelbo Kommuner

Barrsätragatan 25

811 30 Sandviken

026-27 32 90