Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Sensus Studieförbund Annorlunda Musikskola

Sensus Studieförbund Annorlunda Musikskola är en av totalt 5 skolor Komvux i Sollentuna. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Sensus Studieförbund Annorlunda Musikskola i Sollentuna eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Sollentuna.


Då du kontaktar ett Komvux eller Sensus Studieförbund Annorlunda Musikskola är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Sensus Studieförbund Annorlunda Musikskola är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Sensus Studieförbund Annorlunda Musikskola för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Sensus Studieförbund Annorlunda Musikskola

Sollentunavägen 145

191 44 Sollentuna

08-96 43 99