Komvux - Bäst information om KomvuxKomvux i Solna

Det finns totalt 12 utbildningsmöjligheter i Solna varav Komvux är en mycket bra möjlighet att yrkesutbilda sig eller läsa upp till gymnasiekompetens. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra utbildning som passar i Solna och då kan Komvux vara ett mycket bra alternativ. Det är då bra om du känner någon som redan gått den utbildning du tänka läsa och kan ge eventuella tips och råd om Komvuxutbildningen var bra. Man kan också jämföra olika Komvux, högskolor och universitets omdöme på nätet.


Då det i Solna finns flera Komvux eller utbildningsmöjligheter för dig är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på utbildningen och vad som krävs för att få gå utbildningen. När du kontaktar någon gällande Komvux är det bra ifall du har en uppfattning om vilken utbildning du vill gå på Komvux eller hos någon annan. Viss info får du om Komvux genom att kolla webbsidor från Komvux. Tänka på att nästa varje kommun har sitt egna Komvux så titta även på grankommunernas Komvuxalternativ.
Enklast att komma i kontakt med ett bra Komvux eller en bra utbildning i Solna är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom utbildning i Solna


Intenso AB

Frösundaviks Allé 1


Solna A B F

Skytteholmsvägen 2


Nackademin Yrkeshögskola

Tomtebodavägen 3A


Studiefrämjandet i Stockholms Län

Korta Gatan 7


Kunskapshavet

Hagalundsgatan 22


Fler inom Komvux och skolor i Solna


Lundgren Kommunikation

Fabriksvägen 7


Hälsoteket

Gårdsvägen 7


MiROi

Sundbybergsvägen 9


Best of Beauty

Ankdammsgatan 35


Stockholms Läns Bildningsförbund

Skytteholmsvägen 2


Ännu flera utbildningar och Komvux i Solna


Solna Vuxenutbildning

Hagalundsgatan 26


Lärcentrum Komvux

Svetsarvägen 7