Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Komplementärmedicinska Högskolan, KMH-Skolan

Komplementärmedicinska Högskolan, KMH-Skolan är en av totalt 2 skolor Komvux i Staffanstorp. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Komplementärmedicinska Högskolan, KMH-Skolan i Staffanstorp eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Staffanstorp.


Då du kontaktar ett Komvux eller Komplementärmedicinska Högskolan, KMH-Skolan är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Komplementärmedicinska Högskolan, KMH-Skolan är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Komplementärmedicinska Högskolan, KMH-Skolan för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Komplementärmedicinska Högskolan, KMH-Skolan

Granitvägen 1

245 45 Staffanstorp

046-25 75 00

www.kmh-skolan.se