ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi - Hitta rätt Komvux
Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi

Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi är en av totalt 149 skolor Komvux i Stockholm. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi i Stockholm eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Stockholm.


Då du kontaktar ett Komvux eller Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Cepheus Institutet för Healing och Helhetsterapi

Kindstugatan 16

111 31 Stockholm

08-23 82 28

www.cepheus.se