Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Nordens Teknikerinstitut AB - NTI-skolan

Nordens Teknikerinstitut AB - NTI-skolan är en av totalt 149 skolor Komvux i Stockholm. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Nordens Teknikerinstitut AB - NTI-skolan i Stockholm eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Stockholm.


Då du kontaktar ett Komvux eller Nordens Teknikerinstitut AB - NTI-skolan är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Nordens Teknikerinstitut AB - NTI-skolan är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Nordens Teknikerinstitut AB - NTI-skolan för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Nordens Teknikerinstitut AB - NTI-skolan

Magnus Ladulåsgatan 28-30

118 66 Stockholm

08-506 375 00

www.nti.se