ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning - Hitta rätt Komvux
Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning

SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning är en av totalt 149 skolor Komvux i Stockholm. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning i Stockholm eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Stockholm.


Då du kontaktar ett Komvux eller SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


SAPU Stockholms Akademi för Psykoterapiutbildning

Brännkyrkagatan 76

118 23 Stockholm

08-642 10 24

www.sapu.se