Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Stockholms intensivsvenska för akademiker

Stockholms intensivsvenska för akademiker är en av totalt 149 skolor Komvux i Stockholm. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Stockholms intensivsvenska för akademiker i Stockholm eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Stockholm.


Då du kontaktar ett Komvux eller Stockholms intensivsvenska för akademiker är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Stockholms intensivsvenska för akademiker är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Stockholms intensivsvenska för akademiker för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Stockholms intensivsvenska för akademiker

Blekingegatan 55

118 56 Stockholm

08-508 255 13

www.stockholm.se/-/Serviceenhetsdetaljer/?enhet=671317aaca8f491197eadeb214661652