Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS)

Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS) är en av totalt 149 skolor Komvux i Stockholm. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS) i Stockholm eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Stockholm.


Då du kontaktar ett Komvux eller Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS) är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS) är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS) för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS)

Jakobsbergsgatan 18

111 44 Stockholm

08-507 025 00

www.sns.se