ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Venditia Utbildning & Projektledning AB - Hitta rätt Komvux
Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Venditia Utbildning & Projektledning AB

Venditia Utbildning & Projektledning AB är en av totalt 149 skolor Komvux i Stockholm. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Venditia Utbildning & Projektledning AB i Stockholm eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Stockholm.


Då du kontaktar ett Komvux eller Venditia Utbildning & Projektledning AB är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Venditia Utbildning & Projektledning AB är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Venditia Utbildning & Projektledning AB för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Venditia Utbildning & Projektledning AB

Kungsholmstorg 10

112 21 Stockholm

08-654 55 50

www.venditia.se