Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux i Strängnäs

Det finns totalt 4 utbildningsmöjligheter i Strängnäs varav Komvux är en mycket bra möjlighet att yrkesutbilda sig eller läsa upp till gymnasiekompetens. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra utbildning som passar i Strängnäs och då kan Komvux vara ett mycket bra alternativ. Det är då bra om du känner någon som redan gått den utbildning du tänka läsa och kan ge eventuella tips och råd om Komvuxutbildningen var bra. Man kan också jämföra olika Komvux, högskolor och universitets omdöme på nätet.


Då det i Strängnäs finns flera Komvux eller utbildningsmöjligheter för dig är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på utbildningen och vad som krävs för att få gå utbildningen. När du kontaktar någon gällande Komvux är det bra ifall du har en uppfattning om vilken utbildning du vill gå på Komvux eller hos någon annan. Viss info får du om Komvux genom att kolla webbsidor från Komvux. Tänka på att nästa varje kommun har sitt egna Komvux så titta även på grankommunernas Komvuxalternativ.
Enklast att komma i kontakt med ett bra Komvux eller en bra utbildning i Strängnäs är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom utbildning i Strängnäs


Amcamp AB

Norrlänna Västerby

645 91 Strängnäs

0152-210 80


Studieförbundet Vuxenskolan

Trädgårdsgatan 23

645 31 Strängnäs

0152-142 77


Europaskolan

Storgatan 2

645 30 Strängnäs

0152-33 11 00


Lärcentrum

Regementsgatan

645 33 Strängnäs

0152-295 21