Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Fredenskolan och Kommunal Vuxenutbildning

Fredenskolan och Kommunal Vuxenutbildning är en av totalt 8 skolor Komvux i Sundbyberg. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Fredenskolan och Kommunal Vuxenutbildning i Sundbyberg eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Sundbyberg.


Då du kontaktar ett Komvux eller Fredenskolan och Kommunal Vuxenutbildning är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Fredenskolan och Kommunal Vuxenutbildning är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Fredenskolan och Kommunal Vuxenutbildning för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Fredenskolan och Kommunal Vuxenutbildning

Lötsjövägen 10

174 52 Sundbyberg

08-706 85 33