Komvux - Bäst information om KomvuxKomvux i Sundsvall

Det finns totalt 13 utbildningsmöjligheter i Sundsvall varav Komvux är en mycket bra möjlighet att yrkesutbilda sig eller läsa upp till gymnasiekompetens. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt bra utbildning som passar i Sundsvall och då kan Komvux vara ett mycket bra alternativ. Det är då bra om du känner någon som redan gått den utbildning du tänka läsa och kan ge eventuella tips och råd om Komvuxutbildningen var bra. Man kan också jämföra olika Komvux, högskolor och universitets omdöme på nätet.


Då det i Sundsvall finns flera Komvux eller utbildningsmöjligheter för dig är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på utbildningen och vad som krävs för att få gå utbildningen. När du kontaktar någon gällande Komvux är det bra ifall du har en uppfattning om vilken utbildning du vill gå på Komvux eller hos någon annan. Viss info får du om Komvux genom att kolla webbsidor från Komvux. Tänka på att nästa varje kommun har sitt egna Komvux så titta även på grankommunernas Komvuxalternativ.
Enklast att komma i kontakt med ett bra Komvux eller en bra utbildning i Sundsvall är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag inom utbildning i Sundsvall


Komvux

Lasarettsvägen 19


Lernia Utbildning AB

Östermovägen 33


Medborgarskolan

Storgatan 5


Sundsvalls Folkhögskola

Tullgatan 5


Studiefrämjandet

Storgatan 52


Fler inom Komvux och skolor i Sundsvall


YrkesAkademin AB YF

Gärdevägen 3


MiROi

Esplanaden 10


Sundsvalls lär- och vägledningscentrum

Packhusgatan 4


NBV Mittsverige

Universitetsallén 32C


Sensus Studieförbund

Rådhusgatan 20


Ännu flera utbildningar och Komvux i Sundsvall


Folkuniversitetet i Västernorrland

Rådhusgatan 34


Studieförbundet Bilda Mittsverige

Trädgårdsgatan 38B


SISU Idrottsrörelsens Studieförbund

Storgatan 52