ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet - Hitta rätt Komvux
Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet

Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet är en av totalt 6 skolor Komvux i Trelleborg. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet i Trelleborg eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Trelleborg.


Då du kontaktar ett Komvux eller Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Lunds Universitet

Västergatan 41

231 64 Trelleborg

0410-455 00

www.folkuniversitetet.se/jhs