Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller IPF - Institutet för personal- & företagsutveckling vid Uppsala universitet

IPF - Institutet för personal- & företagsutveckling vid Uppsala universitet är en av totalt 25 skolor Komvux i Uppsala. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos IPF - Institutet för personal- & företagsutveckling vid Uppsala universitet i Uppsala eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Uppsala.


Då du kontaktar ett Komvux eller IPF - Institutet för personal- & företagsutveckling vid Uppsala universitet är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som IPF - Institutet för personal- & företagsutveckling vid Uppsala universitet är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta IPF - Institutet för personal- & företagsutveckling vid Uppsala universitet för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


IPF - Institutet för personal- & företagsutveckling vid Uppsala universitet

Bredgränd 18

753 20 Uppsala

018-57 20 50

www.ipf.se