Komvux - Bäst information om Komvux

Komvux eller YrkesAkademin AB Friskvård och Hälsoutveckling

YrkesAkademin AB Friskvård och Hälsoutveckling är en av totalt 25 skolor Komvux i Uppsala. Både inriktning och utbildningslängd skiljer olika utbildningar hos Komvux och därför kan det vara bra att jämföra med vidareutbildningar hos YrkesAkademin AB Friskvård och Hälsoutveckling i Uppsala eller hos något Komvux på orter i eller i närheten av Uppsala.


Då du kontaktar ett Komvux eller YrkesAkademin AB Friskvård och Hälsoutveckling är det bra om du vet vilken utbildning du vill gå och vad du vill bli i livet. En hel del information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika Komvux i flera kommuner eller andra utbildningsanstalter som universitet eller fristående utbildningar. Eftersom det finns fler Komvux eller lämpliga skolor på samma ort som YrkesAkademin AB Friskvård och Hälsoutveckling är det värt att lägga lite tid på att undersöka de inriktningar som finns tillgängliga.
Bäst är att kontakta YrkesAkademin AB Friskvård och Hälsoutveckling för att få reda på med om skolor och Komvux på följande sätt:


YrkesAkademin AB Friskvård och Hälsoutveckling

S:T Olofsgatan 11

753 21 Uppsala

018-15 22 25

www.ya.se